Καλώς Ήρθατε!

Σας καλωσορίζουμε στο talk4math.com, την πρώτη Μαθηματική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης!
Προετοιμάζεσαι για τις Παγκύπριες εξετάσεις στα Μαθηματικά Επιλογής ή Κοινού Κορμού;
Αν ναι, γίνε και εσύ μέλος του talk4maths.com.
Θες να μάθεις περισσότερα; Προχώρα πιο κάτω...
go_down

Τι είναι το talk4maths.com?

Σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αφιερωμένη στα Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου
Τέρμα στο άγχος των Παγκύπριων. Το talk4maths.com είναι η πρώτη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην Κύπρο που προσφέρει ένα πήρες πρόγραμμα προετοιμασίας για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Κοινού Κορμού της Γ΄ λυκείου. Βρες τους φίλους σου, συνεργάσου μαζί τους και ταυτόχρονα, προετοιμάσου σωστά.
Προετοιμάσου
Πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας για τις Παγκύπριες εξετάσεις. Ακολουθείστε τα βήματα του talk4maths.com και φθάστε στην κορυφή.
Μαζί με τους Φίλους σου
Βρες τους φίλους σου, φτιάξε νέους φίλους, συνεργαστείτε!!! Ποτέ άλλοτε το διάβασμα των Μαθηματικών δεν ήταν τόσο ευχάριστο.
Φτάσε στην Κορυφή
Φτιάξαμε για σας την πιο μεγάλη συλλογή λυμένων ασκήσεων καθώς και όλων των θεμάτων εξετάσεων από το 1984 μέχρι σήμερα
Άς γνωριστούμε καλύτερα, προχώρα πιό κάτω...
go_down

Λίγα Λόγια απο μένα...

Γεία σας, ονομάζομαι Λίνος Άρκου και σας καλωσορίζω στο talk4maths.com.
Η δημιουργία αυτής της σελίδας είναι το αποτέλεσμα μιας συνεχούς και ασταμάτητης προσπάθειας για την εξέλιξη της Κυπριακής εκπαίδευσης. Στόχος μου, να σταθώ δίπλα σε κάθε τελειόφοιτο μαθητή, και να τον στηρίξω στην δύσκολη και επίπονη προσπάθεια του. Ο δόμος προς την επιτυχία στις Παγκύπριες εξετάσεις μπορεί και πρέπει να γίνει μια ευχάριστη διαδρομή, μέσα από την οποία, κάθε μαθητής θα μπορέσει να επιτύχει τους στόχους του. Μέσα από το talk4maths.com μπορείτε να προετοιμαστείτε πλήρως για τις Παγκύπριες εξετάσεις των Μαθηματικών επιλογής και κοινού κορμού. Πως επιτυγχάνεται αυτό; Απλά και μεθοδικά, το
μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το πρόγραμμα προετοιμασίας. Μέσα από το πρόγραμμα προετοιμασίας, θα αποκτήσετε γνώσεις για κάθε διαφορετικό είδος ασκήσεων που μπορεί να συναντήσετε στις Παγκύπριες εξετάσεις. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε μαζί με τους φίλους σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους, ακόμα και να τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν σε κάποια δυσκολία. Ταυτόχρονα, έχετε την δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα θέματα εξετάσεων, χωρισμένα σε κεφάλαια, από το 1984 μέχρι σήμερα.
Εύχομαι, στον κάθε ένα από εσάς, να δει τα όνειρα του να πραγματοποιούνται!
Άς κρατήσουμε επαφή, προχώρα πιο κάτω...
go_down
Πίσω στην αρχή...
go_down